Mun jengi

IMG_2933 IMG_2928 IMG_2913 IMG_2902 IMG_2896Rönnin ”lapsieläimet”, eli Mörkö ja Noki ovat parhaat kaverukset. Kun teen etätöitä kotona, he myös seuraavat perässäni kaikkialle ja asettuvat mahdollisimman lähelle minua lepäämään tai leikkimään. Välillä liiankin lähelle, kuten näppiksen päälle tai keskeneräisen neuleen keskelle. Rakastan hiljaisia etäpäiviäni. Istun koneella kirjoittamassa, suunnittelen, piirrän, neulon, pesen pyykkiä, hoidan eläimiä, saan äkillisiä remontti- tai sisustuskohtauksia ja kuvaan paljon. Päivät imeytyvät jotenkin eteenpäin niin että joskus huomaan pimeän hiipineen, vaikka hetki sitten oli valoisaa.

 

8 kommenttia artikkeliin ”Mun jengi

  1. Mulla loppui opinnot eilen, mutta opintovapaa jatkuu vielä 2 kk. Ihania ”etäpäiviä” siis edessä paljon. Ei tätä aikaa oikein ehkä voi lomaksi kutusua, koska lasten vuoksi olen arjessa tiukasti kiinni ja ylösnousu on ennen seiskaa ja arkista puuhaa riittää. Kotityöpäiviä ehkä? Nautinnollisia joka tapauksessa :)

  2. Juuri tuollaiset kuvailemasi päivät ovat ihania, elämää parhaimmillaan! Ja mitäs se olisi ilman niitä karvakamuja, vaikka välillä google-hakuun saattaa tullakin jtn tyyliin ”oårhjråh09ihu0ryrnnnnnnn…”, mutta ei niille vain voi olla vihainen! <3

  3. Ihanat lapsieläimet :) meidänkin huushollista löytyy koiria, kissavauva, kaneja ja kanoja :) kauniisti olet laittanut kotia! Minäkin suosis kierrätettyä ja itsetuunattua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s