Villakoira päässä

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATässä eräänä päivänä lähdin vähän flunssaisena ja mörkömäisenä töihin, ja vasta autossa hyvän matkaa kohti Helsinkiä tajusin unohtaneeni pipon eteisen lipastolle. Huonona päivänä pipo on äärimmäisen tarpeellinen pelastaja.

Niinpä työhuoneella nappasin 5 mm sukkapuikot, kerän jotain pehmeänharmaata mohairia ja toisen kerän ohutta, harmaata alpakkaa. Päivän aikana neuloin pölypalleron näköisen myssykän muiden asioiden välissä ja hyvähän siitä tuli. Jotenkin sellainen turvallinen ja mukava.

Yksi kommentti artikkeliin ”Villakoira päässä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s