Gaalaa ja luksusta remontin keskellä

kuva 5 kopio 4kuva 1 kopio 3  kuva 2 kopio kuva 5 kopio 3 kuva 4 kopio 3  kuva 2 kopio 3kuva 4 kopio 4 Maaliskuun lopussa kokoontui Suomen Blogimedian posse legndaariseen Palace* -ravintolaan Helsingin kattojen ylle, merinäköalaa ihastelemaan ja käsittämättömiä herkkuja maistelemaan. Saimme kokea Palacen yllätysmenun viineineen, ja voi että kuulkaa se olikin melkoinen elämys kaiken remonttiruokailun keskellä. Keittiömestari (btw, ihan sairaan söpö mies( vai onks söpö huono termi?)-ihana joka tapauksessa)kävi esittelemässä jokaisen annoksen. Ruoka oli taivaallista ja seura vielä mainiompaa. Kun lauma bloggaajia kohtaa, syntyy aikamoista puheenpulputusta, naurua, mielipiteiden ja kuulumisten vaihtoa ja omalaatuista tilannekomiikkaa. Koska kaikenlaiset juhlat ja gaalat ovat olleet aika kaukana meikäläisenkin arjesta viimeaikoina, oli huippuhetkiä illassa Blogimedian oma  Blog Awards, jossa jokainen voitti. Vuoden remonttireiskan titteli kunniakirjoineen jaksaa hymyilyttää minua edelleen.

On muuten todella vitsikkään näköistä kun viisitoista ihmistä saa eteensä mitä kauniimmat ruoka-annokset, eikä suinkaan käy niiden kimppuun haarukoin ja veitsin, vaan kameroin. Kyllä, KAMEROIN. Sillä pitäähän blogiin saada kuvat ja instagramiin ja faceen ja vaikka mihin… Vasta kuvauksen jälkeen, kun annokset on käännelty parhaisiin kuvakulmiin, voi aloittaa maistelun. Kaikki annokset olivat kauniita ja todella herkullisia, mutta jälkiruokana tarjottu pähkinävaahtoasia tyrnijäätelöllä oli viedä tajun…

Palace haluaa tarjota lukijoilleni herkuttelua erikoishintaan, joten jos fine dining kiinnostaa, kannattaa 9.5. asti voimassa oleva tarjous käyttää ehdottomasti hyväksi. Kas tässä lisäinfoa:

Ravintola Palace tarjoaa herkullisen edun Suomen Blogimedian lukijoille!

Keittiöpäällikkö Lasse Koistisen (se ihana) suunnittelema kolmen ruokalajin yllätysmenu ja lasi samppanjaa 59 € (norm. 74 €).
Yllätysmenu valmistetaan kauden parhaista raaka-aineista, ja se vaihtuu lähes päivittäin.

Etu on voimassa 9.5.2014 saakka, max 8 hlöä / varaus. Etu edellyttää ennakkovarausta 

www.ravintolapalace.fi –verkkosivuilla koodilla BLOGIMEDIA.

 Ravintola Palace, Eteläranta 10, 10.krs.

 

* Tämä postaus on tehty yhteistyössä Suomen Blogimedian ja ravintola Palacen kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s