Kirppislöytöjä

kuva 1 kuva 2Kävin tutustumassa uuden kotikyläni kirppistarjontaan. Sipoossa on vanhassa keltaisessa puutalossa lähetyskirppis, jonka huoneita kolutessani löysin pari vanhaa, kaunista lautasta, kauniisti nimikoituja lakanoita ja kaksi kukallista mukia. Mukit vien Rönniin. Niistä juodaan maitokahvia remonttihaalareissa,  kädet kyynärpäitä myöten maalissa. Luulenpa, että myyn pois aika paljon vanhaa omaisuuttani. Tuntuu siltä, että on aika. Rönni tarvitsee tuoretta matskua. Uusia ideoita, esineitä ja asioita, joissa ei roiku menneen elämän painolastia. Minä, tavarahamsteri, olen valmis luopumaan tavaroistani joita olen raahannut mukanani vuodesta toiseen. Ennenkuulumatonta ja uutta. Hyvällä tavalla.

Flea market stuff. Visited local flea market in Sipoo. Found some beautiful old plates and mugs. I think I’m gonna sell quite a bunch of my old stuff before moving to Rönni. Feels like that. Feels like both Rönni and I need some new ”old stuff” to begin our new life with…

4 kommenttia artikkeliin ”Kirppislöytöjä

  1. Tuskin mikään on niin puhdistavaa kuin irti päästäminen, tavaroista luopuminen, nahkan uudelleenluominen! Yhtään tavaraa, josta olen luopunut en ole koskaan kaivannut.

  2. Voitko kuvitella, etta Sofian huoneessa oli Apple Valleyssa oli sama peach-kukallinen tapetti joskus 20 vuotta sitten ! Sa olet itse asiassa nahnyt sen. Hassua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s