Rönnebo

Kun ajan ensimmäistä kertaa talon pihaan, kaikki ihokarvat nousevat pystyyn ja alan itkeä. Istun autossa kyynelten valuessa kasvoillani ja katselen pientä, punaista taloa, sen hieman vinoa kuistia, kulunutta punamultapintaa ja ikkunoiden epätasaista lasia. Olen käynyt katsomassa jo useampaa taloa, eikä yksikään ole herättänyt tällaista tunnemyrskyä. Olenko tullut kotiin?

Vanhoja taloja kolunneena, kunnostaneena ja asuneena teidän melko tarkkaan mitä etsin. Vanhaa, mutta ryhdikästä, mahdollisimman vähän remontoitua, mutta hyvin pidettyä, tarpeeksi suurta, jotta voin tuoda eläimeni, ja tarpeeksi pientä, jotta jaksan yhden naisen voimin pitää paikat kunnossa.

Rönnebo näyttää nykyiseen kotiini verrattuna pikkuruiselta, mutta se seisoo selkä suorana maailman kauneimman peltolaakson ja metsäisen rinteen välissä. Taloa vastapäätä on tallirakennus joka vaikuttaa lupaavalta. Vieressä on vanha traktoritalli ja vähän kauempana kuivuri. Täällä on metsää, peltoa, niittyä, puutarhaa ja hiljaisuus jonka rikkoo vain satunnainen lintu.

Yksi kommentti artikkeliin ”Rönnebo

  1. Voi miten kaunis ja ihana ja tunnelmallinen ja idyllinen paikka! Onnea tuollaisen kodin löytämisestä, voi huokaus! Lisää remontti,- maisema- ja tunnelmakuvia odotellessa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s