Luopuminen

Luulin jo löytäneeni kodin, luulin muuttaneeni loppuiäksi, luulin että minulla oli kaikki mitä tarvitsin. Parisuhde ja koti ja elämäntapa, jota rakastan. Olin väärässä. Juuri kun kaikki alkoi olla valmista ja olisi ollut aika elää, asiat olivat jo siinä pisteessä, että elimme talossa kuin kaksi toisilleen tuntematonta. Sitten vakava sairaus vei mieleni läpi vuoristoradan, ja tuuppasi sen pihalle myllerrettynä, mutta hämmentävän selkeänä. Toisinaan vakava sairaus lähentää, toisinaan ajaa entistä etäämmälle. Tein päätöksen joka ajoi sekä minut, että läheiseni läpi puristavan mankelin, mutta uskon, että mankeloitu mieli on sileämpi ja vahvempi.
Olen valmis luopumaan siitä, minkä ajattelin olevan loppuiäksi. Valmis myöntämään, että on pakko ottaa muutama askel taaksepäin ja aloittaa vielä kerran alusta. Minuna. Itse.

5 kommenttia artikkeliin ”Luopuminen

  1. Löysin blogisi, ja ilahduin kuulumisistasi. Onnea Anu, koko loppuelämäksi. Sinä voit, ja ja sinä pystyt. Sinä urhea nainen! ”To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.” – Oscar Wilde

  2. Nyt löysin blogiisi ja mielenkiinnolla jään lukemaan. Paljon vanhoja taloja käynyt kiertämässä ja nyt haaveet on purkitettu hetkeksi. Eloa takana pari kuukautta ihan uudessa, ainoana aikuisena lasten kanssa. Tällä hetkellä olo kuin pari vuotta maan alla viettäneellä kirkkaassa auringossa.

  3. Olipa onni, että löysin blogisi viime yönä valvoessani. Sinussa on voimaa ja rohkeutta ja palautit uskoani itseeni, kun se viime päivinä on ollut hieman kadoksissa. Uskallusta, kovaa työtä, herkkyyttä ja ennen kaikkea toivoa ja uskoa paremmasta – niistä on kyse, luulen.

  4. Todellakin sinä pystyt! ja pystymisellä valat uskoa muihinkin. Kahlasin viimeisen vuotesi, sen osan jonka oot meidän kanssa jakanut, nykyhetkestä uuden elämäsi alkuun ja nyt itken. sanaton.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s